Kazan Fırçası

Kazan Fırçası 20 mm çaptan başlayıp 100 mm çapa kadar olan Kalorifer Kazan Fırçası kalorifer borularının temizlenme işlerinde kullanılır. Kazan Fırçasın'da kullanılan çelik teller 0.20 mm - 0.50 mm arasında fırçada istenilen sertliğe göre ayarlanmaktadır.

Kazan Fırçasının göbek teli 2,5 mm galvaniz kaplamalıdır. Fırça bitimine takılan yüksükler metrik 12 mm erkek diş olup üstü kaplamalıdır. Yüksükler istenilen diş ölçüsünde erkek veya dişi yüksük olarak değiştirilebilir.

Teknik detayı bulunan ve numunesi olan Kazan fırçaları problemsiz olarak en kısa sürede teslim edilir.

Kazan fırçası çelik tel,paslanmaz tel,pirinç telden imal edilebilen Kazan fırçası istenilen çap ve boylarda müşteri isteğine göre özel imalat yapılabilir.

Kazan fırçası Kazan fırçasında çelik tel, pirinç tel,fosfor bronz tel,naylon ve kıl malzeme seçenekleri vardır.fırçaların uzunlukları ve çapları istenilen ölçülerde imal edilebilir. Fırçanın orta göbek teli galvaniz kaplamadır,2mm kalınlıktan 5mm kalınlığa kadar fırçanın uzunluğuna ve kullanılan malzemeye göre ayarlanabilir.Fırçaların arka kısmı ufak halka şeklinde bırakabilmekle beraber elle tutulabilmesi için büyük halka olarakta yapılabilir.
 
Soba borusu temizleme fırçası 125 mm-130 mm çapında çelik telden imal edilir.
Kalorifer Kazan Temizleme fırçası fiyatı  kazan temizleme harbisi kalorifer boru temizleme fırçası Kalorifer fırçası Kazan fırçası soba borusu temizleme fırçası
 
Kalorifer Kazan Temizleme fırçası Fiyatı Kazan Temizleme Harbisi Kalorifer Boru Temizleme Fırçası Kalorifer Fırçası Kazan Fırçası

Yol Tarifi