Beton Kalıp Temizleme Fırçaları

Yerli ve yabancı tüm makine çeşitlerine uyumlu Beton Kalıp Temizleme Fırçaları baskılardaki temizliğin en iyi şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Firmamıza ait kendi bünyesinde 50 cm'den 150 cm'ye ve yüksekliği 10 cm yüksekliğindeki fırçalarımızın kullanıldığı kalıp modelleri beton parke taşı kalıplarına ve briket kalıplarına ait olup 20cm yüksekliğinde olan kalıp temizleme fırçalarımızın kullanıldığı kalıp modelleri Limonluk, Bahçe, Yol Bordürü, Belediye Tipi Bordürü imalatımızda bulunmaktadır.

Beton Kalıp Temizleme Fırçaları Beton Blok makinaları Beton ve Bims Ürünleri üretimi yapan Parke Taşı, Briket, Bordür, Bims Blok, Duvar Taşı, Oluklar ve benzeri Ürünler gibi kalıp sistemi ile çalışan makinaların üretimden sonraki harç artığını temizlemek için kullanılan kalıp temizleme fırçalarıdır. 3 mm Dkp  sacın bükülerek içine plastik kıl ve yassılaştırılmış 6 MM çelik tel ile sıkıştırılarak U halinde ki sacın yanlarından  preslenmek suretiyle üretilen yüksek mukavemetli fırçalardır. Beton Kalıp Temizleme Fırçaları Bu fırçalarda plastik ve tel karışımı kullanıldığı gibi sadece çelik tel ile de üretimi yapılabilir. 

Ayrıca Tahta Palet Temizleme Fırçaları, Silindir (Rulo) Palet ve de Briket üstünü temizleme fırçası ile de üretimde olduğu gibi siz değerli Müşterilerimize tüm titizliğimizle hizmet vermeye devam etmekteyiz. Boss Fırça ile kalıplarınız uzun ömürlü ve tertemiz olarak daha rahat ve düzgün bir imalat ile kalıplarınızın kirli kalmasından kurtulacaksınız. Beton Kalıp Temizleme Fırçaları Beton blok makinalarında kullanılan silindir fırça imalatımız olduğu gibi var olan fırçaların eskiyen deforme olmuş kıllarıda yenilenerek problemsiz olarak teslim edilir.

Yol Tarifi